Search

Trekkershut Drenthe

Trekkershut Drenthe

 

Heerlijk overnachten in een trekkershut

Denkt u erover om op vakantie te gaan naar Drenthe? Boek dan een trekkershut in Drenthe op Camping Klein Zwitserland in Zuidwolde. Wij hebben plekken voor gasten die zelf met een tent of caravan komen, maar u kunt ook bij ons een stacaravan of trekkershut huren. In deze hutten is plek voor 4 personen. Bovendien zijn ze scherp geprijsd. U kunt al een overnachting in een trekkershut in Drenthe boeken vanaf 45 euro per nacht. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0528-371433.

Van alle gemakken voorzien

De trekkershut is van alle gemakken voorzien. Zo is er een groot keukenblok aanwezig met stromend water en kunt u koken op een 2 pits gaskooktoestel. De blokhut biedt nog meer:

  • Koelkast
  • Elektrische verwarming
  • Twee stapelbedden
  • Kussens aanwezig
  • Stopcontact voor uw elektrische fiets (buiten)
  • Een picknicktafel

U kunt laat op de avond genieten van de zon op het ruime terras. In het hoogseizoen betaalt u voor een trekkershut in Drenthe 55 euro per nacht en in het laagseizoen betaalt u 45 euro per nacht.

De omgeving

U kunt heerlijk genieten op het terras van uw trekkershut in Drenthe. Wilt u er juist op uit? In de omgeving kunt u op de fiets genieten van de bossen en de heide.

Wij hebben aan de balie diverse folders met wandel- en fietsroutes van Drenthe. Wilt u graag een dag naar de stad? Groningen, Meppel, Assen en Zwolle zijn goed bereikbaar met de auto.

U kunt hier musea bezoeken, maar ook winkelen. Blijft u een dag op de camping voor de trekkershut in Drenthe zitten? De kinderen zullen zich prima vermaken in het zwembad, tijdens het spelen of het knutselen.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk

Een schonere wereld begint bij uzelf. Dat laten wij ook zien op onze camping in Drenthe. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt het afval gescheiden ingezameld, is de stroom op de camping groen en verkopen wij in onze winkel veel fair trade producten. De toiletgebouwen en uw trekkershut worden met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gereinigd. Wilt u meer weten over onze duurzame manier van kamperen? Kijk dan op de website voor meer informatie.

Boek nu een trekkershut

Wilt u binnenkort op vakantie in Drenthe? Boek dan een houten huisje bij ons. Vanaf 45 euro per nacht kunt u bij ons overnachten. Neem voor meer vragen of een boeking contact op via 0528-371433 of vakantie@campingkleinzwitserland.nl.

Trekkershut Drenthe