Zoek
huurcaravan camping klein Zwitserland-Drenthe in het bos

Langhuur

Langhuur stacaravan of chalet vanaf twee maanden

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u langer zou willen huren op ons recreatiepark Klein Zwitserland. Wij bieden onder voorwaarden deze mogelijkheid. U huurt een compleet ingerichte stacaravan of chalet in Drenthe op ons park.

Langhuur is voor een periode van minimaal twee maanden tot maximaal 10 maanden. Deze huurovereenkomst gaat u vooraf met ons aan voor de afgesproken periode. U betaalt een aangepaste huurprijs en er gelden speciale voorwaarden, bijvoorbeeld met betrekking tot af te nemen diensten. Indien u voor langere periode een accommodatie huurt, komen wij maandelijks uw accommodatie controleren of alles in orde is. Eventuele tussentijdse annulering is mogelijk per einde maand volgend op de maand waarin de annulering is gedaan.

Als u bij ons verblijft op basis van langhuur, geniet u van alle extra’s die het wonen op een recreatiepark met zich meebrengt. De ligging in een mooie omgeving en de aanwezigheid van een restaurant, outdoor sportfaciliteiten, een wasserette en een winkel zijn bijvoorbeeld plezierige pluspunten.

Wanneer u een bungalow of stacaravan wenst te bezichtigen, bent u van harte welkom. Bel of mail vooraf of de gewenste accommodatie beschikbaar is.

Luxe comfortplaatsen

De ruime plaatsen liggen in het bos.

Omheind zwembad

verwarmd zwembad met een apart kleuterbadje

Panorama boomhut

Twee verdieping panorama boomhut met veranda

Restaurant

Ruim terras op de binnenplaats met lounge plekken.