Winkel en Receptie

Welkom bij onze gezellige en veelzijdige winkel op het recreatiepark! Bij ons vind je een verrassend breed assortiment aan producten, waaronder dagverse broodjes en toeristische informatie. Maar ook voor verse producten, artikelen voor schoonmaak en lichaamsverzorging, sanitair producten, speelgoed, spellen, snoep, broodbeleg en een ruime keuze aan dranken kun je bij ons terecht. Wij hebben zelfs noodzakelijke artikelen voor de kampeerders in ons assortiment.

En het beste van alles? Onze winkel is 7 dagen per week open vanaf 08.00 tot 23.00 uur, zodat je ook in de avond nog bij ons terecht kunt. Bovendien is onze winkel toegankelijk voor alle bewoners rondom het recreatiepark. Zo hoef je nooit ver te reizen voor je dagelijkse boodschappen.

Onze winkel is niet alleen functioneel, maar ook nog eens gezellig. Kom gerust een kijkje nemen en laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze gezellige winkel op het recreatiepark en profiteer van ons verrassende assortiment en ruime openingstijden. Wij verwelkomen je graag!

Winkel geopend (7 dagen): 8.00 – 22.00 uur