Camping Klein Zwitserland in Drenthe

Camping in het bos met ruime plaatsen

De ruime plaatsen liggen in het bos. Er zijn mooie zonnige plaatsen voor als het weer wat minder is. We hebben ook schaduw rijke plekken voor de hete dagen.

Kenmerkend voor onze camping in Drenthe is de natuur . Of u nu met uw gezin komt of met meerdere families, u vindt snel aansluiting bij de andere gasten. Het is een echte familie camping in Drenthe waar u zich helemaal thuis zult voelen. Natuurlijk mogen uw honden ook mee.

Luxe comfortplaatsen

Omheind zwembad

Honden welkom

Paardenstalling

Verwarmd zwembad

Het verwarmde en gezellige zwembad (ook voor volwassenen) en de rustige plekken aan de rand van ons terrein zorgen er voor dat jong en oud zich bij ons thuis voelen.

Op de nieuwe luxe comfortplaatsen heeft u een eigen wateraansluiting, rioolaansluiting en een 16 ampère stroomaansluiting.

Geef een antwoord

Nieuws

Per 1-11-2022 is Nasim Farasati de nieuwe eigenaar. Samen met haar levenspartner Martin Roos werken zij aan hun gezamenlijke uitdaging en toekomst: méér kwaliteit en nieuwe activiteiten. 

Medio januari is de nieuwe site beschikbaar voor boekingen. Voor die tijd bij vragen of boekingen: Contact – Camping Klein Zwitserland in Drenthe