Zoek

Familie camping Drenthe

Gezelligheid voor de hele familie

Bent u op zoek naar een kleinschalige en gezellige familie camping in Drenthe? Boek dan uw zomervakantie op Camping Klein Zwitserland in Zuidwolde. Onze familie camping ligt precies op de grens van Overijssel en Drenthe. Zo kunt u twee provincies in uw vakantie ontdekken. Wilt u met uw eigen tent of caravan gaan kamperen? Of kiest u liever voor de luxe van een starcaravan? Bij ons is het allebei mogelijk. Meer weten over mogelijkheden voor families? Neem contact met ons op of kijk verder op deze website.

Overnachten bij ons in Drenthe

Wilt u met uw eigen tent of caravan kamperen, maar toch iets meer luxe hebben? Dan kunt u een luxe comfortplaats bij ons reserveren op onze camping. U heeft dan de beschikking over een eigen water- en rioolaansluiting. Daarnaast heeft u een 16 ampère stroomaansluiting. Wilt u graag een stacaravan of een chalet huren? Dan heeft u keuze uit vier huisjes. Wilt u kamperen in luxe op onze camping in Drenthe? Dan kunt u stacaravan Europa huren. Deze caravan is ruim opgezet en van de nodige luxe voorzien. Stacaravan Regenboog en Nordstar zijn scherper geprijsd. In caravan Regenboog is uw huisdier ook van harte welkom. In alle huisjes is er ruimte voor 4 personen. Wilt u meer weten over wat er precies in het huisje aanwezig is? Kijk dan op deze site of neem contact op met onze familie camping in Drenthe.

Activiteiten op en rond de camping

Op onze familie camping in Drenthe is genoeg te doen voor jong en oud. Wij hebben twee zwembaden op ons park. Een van 60 centimeter diep. Deze is voor de allerkleinste badgasten. Daarnaast hebben we een bad waar de ouderen een verfrissende duik kunnen nemen. Wij organiseren ook regelmatig spelmiddagen. Wilt u zelf genieten van de prachtige omgeving van de familie camping? Wij kunnen diverse loop- en fietsroutes aanbevelen. Kom gerust bij ons aan de balie langs voor een paar folders. Een dagje winkelen met uw familie is goed te plannen, omdat steden als Groningen, Assen, Meppel en Zwolle binnen korte afstand van de camping in Drenthe liggen.

Onze camping in Drenthe boeken?

Wilt u graag met uw familie de vakantie doorbrengen op onze camping? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij uw boeking. Mail ons naar vakantie@campingkleinzwitserland.nl of bel naar 0528-371433. Wij hopen u snel te verwelkomen op onze familie camping!Paardentocht bij familie camping Drenthe