Zoek

Wat is er gaande aan De Stuw 12?

Veel busjes, vrachtauto’s, tractoren op De Stuw… Op weg naar waar?

Recreatiepark

Misschien weet u het niet maar aan het einde van De Stuw ligt nr. 12. En daar is Recreatiepark Klein Zwitserland. Een familievriendelijk recreatiepark in het bos incl. zwembaden, speeltuin, jaarplaat-sen, huurcaravans en kampeerplaatsen.

Met man en macht

Per 1 november 2022 ben ik, Nasim Farasati, de nieuwe eigenaar. Samen met mijn man Martin Roos werken wij aan onze gezamenlijke uitdaging: méér kwaliteit en nieuwe activiteiten.

Wie zijn wij?

Wij zijn beiden ondernemers en naar hier verhuisd vanuit Rotterdam. We hebben geen ervaring in de recreatie- of horecasector maar we zijn nergens bang voor. En we steken graag de handen uit de mouwen. We genieten hier nu al iedere dag van de mooie natuur, de Drentse mentaliteit en de ruimte.

Wat gaan we doen?

Wat niet eigenlijk? Het park kent een jarenlange achterstand in onderhoud. De ombouw van kantine naar een volwaardig restaurant met terrassen en smakelijke menu’s. De groene inrichting wordt robuuster met nadruk op het boskarakter; fraai aan binnen- en buiten-kant. En de accommodaties worden moderner. En nog meer…

Status eind december

Waarom deze informatie?

Klein Zwitserland mag best bekender worden en omdat we trots zijn!