Search
camping klein Zwitserland-Drenthe

Feest/Feesten

Welkom feestvierders! Ben jij op zoek naar een gezellige en unieke locatie om jouw jubileum, verjaardag of vriendenfeest te vieren? Dan is het restaurant Klein Zwitserland met terras  dé plek voor jou!

Met onze sfeervolle locatie in een prachtige bosomgeving en de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te feesten, bieden wij een unieke feestervaring voor maximaal 150 gasten. Of je nu een eenvoudig feestje wilt geven met alleen drankjes en kleine hapjes, of juist een uitgebreid buffet met een ruime keuze aan drankjes, wij bieden diverse opties om jouw feest perfect te maken.

En wat is er nou leuker dan jouw eigen muziek te draaien tijdens het feest? Of zelfs te kiezen voor live muziek op onze locatie? Alles is mogelijk bij restaurant Klein Zwitserland.

Bovendien kun je tijdens het feest genieten van de heerlijke buitenlucht en de gemoedelijke sfeer bij restaurant Klein Zwitserland. Wij zorgen voor de perfecte setting, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer snel jouw feest bij restaurant Klein Zwitserland en creëer de mooiste herinneringen samen met jouw gasten. Wij zorgen voor de rest!

Stuur een mail met je wensen naar nasim-art-leisure@outlook.com

Of bel naar 06-26 930 096 of 06-26 973 841

Luxe comfortplaatsen

De ruime plaatsen liggen in het bos.

Omheind zwembad

verwarmd zwembad met een apart kleuterbadje

Panorama boomhut

Twee verdieping panorama boomhut met veranda

Restaurant

Ruim terras op de binnenplaats met lounge plekken.