Campings in Drenthe

Op zoek naar campings in Drenthe? Kom bij ons kamperen

Drenthe heeft een ruim aanbod aan campings. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar rustige, gezellige en kleinschalige campings Drenthe. Onze camping ligt op de grens van Overijssel met Drenthe. Dat betekent dat u twee mooie provincies kunt verkennen tijdens uw vakantie. U kunt bij ons kamperen met uw tent of caravan, maar wij hebben ook stacaravans te huur. Wilt u weten wat de vakantie in Drenthe gaat kosten? Of wilt u een jaarplaats reserveren? Kijk op onze website naar de uitgebreide prijzenlijst of neem contact met ons op. Komt u voor de eerste keer op Camping Klein Zwitserland in Zuidwolde? U en uw kinderen zullen snel aansluiting vinden bij de andere gasten. Bij ons kunt u kamperen in uw eigen tent of caravan, maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een blokhut of trekkers chalet Drenthe. Bent u op zoek naar campings Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verblijven in eigen tent of caravan

Wilt u met uw eigen tent of caravan op vakantie? Dan kan bij ons. U kunt op onze kampeerplaats uw caravan stallen. Wij hebben ook luxe plaatsen tot de beschikking. Daarmee onderscheiden wij ons van andere campings. U heeft een eigen water- en rioolaansluiting en 16 ampère stroomaansluiting.

Campings Drenthe

Overnachten in een stacaravan

Heeft u geen tent of caravan, maar wilt u toch terecht op onze camping in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod waaruit u kunt kiezen. Wilt u luxe? Kies dan voor stacaravan Europa. Deze caravan is ruim opgezet en voorzien van de nodige luxe. Stacaravan Regenboog en Nordstar zijn minder luxe, maar ook ruim opgezet. Daarnaast is Nordstar zeer scherp geprijsd. Wilt u liever in een houten chalet kamperen? Wij hebben een trekkers chalet. In alle stacaravans en chalets is er plek voor 4 personen. Wij hebben een ruim aanbod vergeleken met andere campings. U kunt bij ons onder andere de volgende stacaravans en chalets huren:

  • Stacaravan Europa is ruim en comfortabel
  • Stacaravan Regenboog heeft een ruime douche
  • Stacaravan Nordstar is eenvoudig en tegen een lage prijs
  • Trekkers chalet is van hout en zeer scherp geprijsd

Meer weten over onze stacaravans? Of wilt u uw caravan voor een heel jaar bij ons stallen in Drenthe? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u informeren over de kosten van een jaarplaats.

Activiteiten op en rondom de camping

Wij bieden verschillende activiteiten aan. Zo worden er geregeld spelmiddagen georganiseerd waarbij de kinderen gaan klootschieten of pannenkoeken eten. Daarnaast kan er pool of biljart gespeeld worden, is er een verwarmd zwembad aanwezig en kunnen er volleybaltoernooien georganiseerd worden. Wilt u liever de omgeving verkennen? U kunt heerlijk fietsen door de bossen en wandelen over heide. Diverse routes zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping. Liever winkelen? Steden als Zwolle, Groningen en Meppel liggen op korte reisafstand van de camping. Op zoek naar campings met zwembad op een ideale locatie? Kom dan overnachten op Camping Klein Zwitserland in Zuidwolde.

Duurzaamheid vinden wij belangrijk

Wij willen ons graag onderscheiden van andere campings in Drenthe. Wij streven al jaren naar een duurzame recreatie. Dit doen wij door duurzaam te recreëren en zorgvuldig met stroom om te gaan. Op het gebied van duurzaamheid doen wij het volgende in Drenthe:

  • Wij hebben warmtepompen in het zwembad
  • Groene stroom
  • Gescheiden afval inzamelen
  • Wij verkopen fair trade producten
  • Wij gebruiken milieuvriendelijk schoonmaakmiddelen

Campings in Drenthe

Wij zijn een van de beste campings in Drenthe als het gaat om duurzaamheid. Wij hebben het keurmerk Green Key gekregen. Dat is een internationaal erkend keurmerk in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Reserveer nu een van de gezelligste campings in Drenthe

Wilt u kamperen op een van de gezelligste campings in Drenthe? Zoek dan niet langer naar andere campings in Drenthe. Reserveer dan nu een plek. Geef uw wensen telefonisch door via 0528-371433 of via de mail vakantie@campingkleinzwitserland.nl. Wij zullen uw vakantie zo goed mogelijk naar wens laten verlopen, zodat u nooit meer naar andere campings in Drenthe hoeft te zoeken!