Zoek

Camping Overijssel

 

Camping Overijssel

Kamperen op de grens van Overijssel en Drenthe

U wilt graag lekker kamperen met uw familie op een camping Overijssel? Zoek dan niet verder, want Camping Klein Zwitserland in Zuidwolde is de geschikte familie camping voor u. Onze camping ligt tegen de grens van Overijssel aan. U kunt dus met gemak de prachtige provincies Drenthe en Overijssel verkennen als u bij ons komt kamperen. Komt u met uw eigen tent of caravan? Wij hebben geschikte plaatsen voor u. Wilt u liever een blokhut of stacaravan huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod. Meer weten? Lees verder op de website of neem direct contact met ons op via 0528-371433.

Zoekt u een camping nabij Overijssel die kampeerders voorziet van enige luxe en comfort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk luxe comfortplaatsen waar u uw eigen wateraansluiting, rioolaansluiting en 16 ampère stroomaansluiting heeft. Op deze manier bent u van alle gemakken voorzien tijdens uw vakantie. Wilt u liever in een stacaravan of chalet overnachten?

Wij bieden de volgende opties:

  • Berk 6 persoons honden toegestaan
  • Beuk 6 persoons
  • Grove den 6 persoons
  • Jeneverbes 4 persoons
  • Kastanje 4 persoons
  • Meidoorn 4 persoons
  • Regenboog 4 persoons honden toegestaan
  • Trekkershut

Alle stacaravans en chalets zijn geschikt voor 4 of 6personen. Wilt u weten welke faciliteiten alle stacaravans hebben? Kijk dan op verder voor meer informatie en de prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u de camping nabij Overijssel wilt reserveren.

De omgeving van de camping

Op onze camping kunt u veel activiteiten ondernemen in vergelijking met andere campings in Overijssel en omliggende provincies. Zo is er op onze camping met zwembad uitgerust. Jong en oud kunnen hier met veel plezier gebruik van maken. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de pooltafel en het volleybalnet. Wilt u liever shoppen in Overijssel? Steden als Zwolle, Almelo en Enschede zijn hier prima geschikt voor.

Neem contact met ons op

Wilt u een plaats reserveren op onze camping nabij Overijssel? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen samen met u een geschikte plaats uitzoeken. Heeft u interesse in een seizoensplaats of een jaarplaats? Ook dat is mogelijk bij ons. Geef dit aan ons door via vakantie@campingkleinzwitserland.nl of bel naar 0528-371433. Wij helpen u graag de geschikte zomervakantie te regelen vanuit onze camping Overijssel.

Camping Overijssel

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]