Zoek

Camping met trekkershut

Camping met trekkershut

Camping met trekkershut | Bent u opzoek naar een camping met trekkershut? Camping Klein Zwitserland verhuurt een Trekkerschalet, dit is een standaard hut voor vier personen, uw hond is ook welkom. Onze trekkershut is gunstig geprijsd. Een Trekkershut is een verblijf voor mensen die graag rondtrekken. Maakt eigenlijk niet uit met welk vervoersmiddel; de fiets, lopend of met de auto! Onze trekkershut is een gezellige 4-persoons accommodaties met veranda. Zeker handig als u op doorreis bent, maar voor een korte vakantie ook geschikt. De trekkershut heeft een mooi plekje op onze camping.

Camping met trekkershut de inrichting

Er is een keukenblokje met serviesgoed en voor wat koudere dagen of avonden is er een kacheltje die voor warmte zorgt. De sanitaire voorzieningen van de camping kunt u natuurlijk gewoon gebruiken. Er zijn dekbedden en kussens aanwezig, maar geen dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen.

Inclusief;

  • 4-persoons
  • 2 stapel bedden
  • Koelkast
  • 2 pits gasstel
  • Borden, bestek en pannen
  • Opbergkasten
  • Kacheltje
  • Zelf schoonmaken

Camping met trekkershut huren in Drenthe?

Dat doet u op Camping Klein Zwitserland! Onze trekkershut is eenvoudig van opzet en voorzien van een luxe inventaris. Er mag dan wel geen luxe douche of toilet in zitten, je mag natuurlijk wel onbeperkt gebruik maken van alle campingfaciliteiten. U bent dus welkom in de gezellige kantine en u mag ook lekker een baantje trekken in het verwarmde zwembad. Wilt u over meer comfort beschikken en dus wel graag eigen sanitair, dan is één van onze stacaravans misschien wat voor u.

Kom naar Camping Klein Zwitserland en beleef een leuk tijd

Onze camping ligt in het bos en heeft vele mooie ruime plaatsen. We hebben hele zonnige plaatsen voor als je lekker in de zon wilt zijn, maar er is ook voldoende schaduw te vinden op onze camping. Zeer opvallend en onderscheidend is de natuur op onze camping. De sfeer is vriendelijk de meeste gasten vinden vaak wel aansluiting bij andere families, het is een echte familiecamping. U zult zich er helemaal thuis voelen. Ook uw honden mogen mee. Het verwarmde en gezellige zwembad (ook voor volwassenen) en de rustige plekken aan de rand van ons terrein zorgen er voor dat jong en oud zich bij ons thuis voelen.

Pluspunten:

✔ luxe comfortplaatsen
✔ zwembad
✔ honden welkom
✔ paardenstalling

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze camping met trekkershut in Drenthe, neem dan contact met ons op. Bent u al overtuigd? Boek online dan direct uw vakantie!