Search

Blokhut Drenthe

Blokhut Drenthe

Een blokhut op een prachtige locatie in Drenthe

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een blokhut in Drenthe? Op Camping Klein Zwitserland kunt u met vier mensen overnachten in één van onze houten huisjes. Onze camping in Drenthe is kleinschalig en gezellig en daarom perfect geschikt om er met kinderen op vakantie te gaan. De camping ligt op de grens van Overijssel en Drenthe en dat betekent dat u genoeg te zien heeft in de vakantie. Meer weten of direct een blokhut reserveren? Bel dan 0528-371433.

Aanwezig in de blokhut in Drenthe

De blokhut is geschikt om er met vier personen in te overnachten. Heeft u een lange en vermoeiende dag achter de rug? Dan kunt u heerlijk op het terras gaan zitten om zo te genieten van de avondzon, maar dan is niet alles. In en rond het huisje bevindt zich:

  • Een keukenblok met een 2 pits gaskooktoestel
  • Koelkast
  • Elektrische verwarming
  • Twee stapelbedden
  • Kussens aanwezig
  • Stopcontact voor uw elektrische fiets (buiten)
  • Een grote picknicktafel
  • Borden,bestek,pannen glazen bekers en koffie filter
  • Huisdieren toegestaan

Kampeerplaatsen-trekkershut-camping klein Zwitserland-Drenthe

Duurzaamheid op onze camping

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk op de camping. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Zo gebruiken wij groene stroom, wordt het afval gescheiden ingezameld, verkopen wij fair trade producten en worden er milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo dragen wij ons eigen steentje bij aan een beter milieu.

De omgeving van de camping

Wilt u even weg van uw blokhut in Drenthe? Dan kunt u bijvoorbeeld gaan winkelen. Grote steden, zoals Zwolle, Hengelo, Enschede, Meppel en Groningen, liggen op goede afstand van de camping. Wilt u liever gaan lopen of fietsen in de omgeving? Kom dan bij ons langs aan de balie. Wij hebben diverse folders liggen met de mooiste fietsroutes door de bossen en over de heide in Drenthe. Op een warme dag kunt u ook gewoon lekker een duik nemen in ons zwembad. Voor de allerkleinste gasten is er een bad van 60 centimeter diep. De ouderen kunnen heerlijk zwemmen in het diepere bad.

De chalets in Drenthe zijn al te huur vanaf 45 euro per nacht. In het hoogseizoen betaalt u 55 euro per nacht.

Boek uw blokhut in Drenthe

Wilt u graag een blokhut reserveren? Neem dan contact met ons op via 0528-371433 of mail naar vakantie@campingkleinzwitserland.nl. Wij kijken voor u of er plek is in de voorjaars-, mei- of zomervakantie. U kunt al vanaf 45 euro per nacht overnachten in een houten huisje.