Camping Klein Zwitserland

Ruime jaarplaatsen op onze campingEen deel van onze campingplaatsen is ingericht als jaarplaats. U kunt hier het hele jaar uw stacaravan laten staan. Grote plaatsen van 150-200 m2, met  ruimte voor een eigen tuin en parkeergelegenheid voor uw auto.

Beschutting door bomen of juist een plaats in de zon? Het is allemaal mogelijk bij ons. Gezellig kletsen met de andere campinggasten of rustig op je eigen plekje, doen wat u  zelf wilt. Het is ten slotte vakantie.

Momenteel hebben we enkele stacaravans beschikbaar. Dus misschien zijn er ook voor u nog mogelijkheden op onze camping in Drenthe.

In de zeer ruime stacaravan Atlas Tempo zitten 3 slaapkamers en 6 vaste bedden. De caravan is een heel mooie en luxe caravan. De caravan staat op een zonnige plaats. De indeling van de stacaravan is een ruime woon-eetkamer, keuken, douche en aparte wc. De caravan heeft een lengte van 8,60 m en is 3,6 m breed. De vraagprijs is € 15500.

De caravan is een heel mooie en luxe caravan met aan de buitenkant canexel gevelbekleding . De caravan heeft 2 ruime slaapkamers en 4 slaapplaatsen. Een kamer met een 2 persoonsbed en een kamer met een stapelbed. De indeling van de stacaravan is een ruime woon-eetkamer, een grote keuken, badkamer met douche en wc. De caravan is goed geïsoleerd met o.a. dubbel glas. Een grote gaskachel verwarmt de caravan. De caravan heeft een lengte van 9,10 m en is 3,60 m breed. Buiten is op gelijke hoogte van de caravan een zeer grote veranda. Er staat een grote schuur naast de caravan. De vraagprijs is € 18500.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stacaravans – 2019

Stageld € 1300,00
Vergoeding huisvuil € 80,00
Zuiveringslasten en rioolrechten € 155,00
Vergoeding huisdieren € 30,00
Bezoek voor- en naseizoen (per overnachting € 2,50
Bezoek hoogseizoen (per overnachting) € 4,50
Termijn betaling of betaling na 1 april € 60,00
Algemene kosten:
Gasverbruik per liter (1 m3 = 4 liter) € 1,20
Waterverbruik per m3 € 2,80
Elektraverbruik per KWh € 0,47