Gastenboek

U kunt een bericht achterlaten met het onderstaande formulier. Het formulier wordt alleen verstuurd wanneer u alle velden heeft ingevuld. Zodra uw bericht door Paul of Els is goedgekeurd, wordt uw bericht in het gastenboek geplaatst.

Vul alstublieft de verplichte velden in.

Heerlijke camping

Lekker om tot rust te komen, gezellige mensen, kleine camping, sanitair wat verouderd maar schoon, mooie omgeving je raakt niet uitgekeken. Herman en Maria Mens

Maria Mens

Genieten van de natuur

We hebben dit seizoen weer kunnen genieten van de natuur op en om de camping.
Eekhoorntjes gingen van tak naar tak het was een mooi gezicht tijdens het koffie drinken s’ochtens.
In de omgeving zijn veel marktdagen waar je heen kan.
Je kan heerlijk in de natuur fietsen of lopen.
Ook zit je dicht bij verschillende pretparken.
En dan tegen de avond heerlijk wat baantjes zwemmen.
Een camping met een oase van rust gezelligheid dat is pas genieten .

White Angels Verkeers Team

paradijsje

We hebben bijna ons eerste seizoen erop zitten. Wanneer we konden waren we op Klein Zwitserland. Genieten van de omgeving, rust en de gezelligheid. Onze kleinste heeft zich en doet het nog heel goed vermaakt. Heerlijk de hele dag buiten, fietsen spelen, zwemmen en kletsen met iedereen. nog een aantal weken en de seizoen is voorbij….balen… want we willen helemaal niet weg. Jurjen, Carla en Amy

Jurjen En Carla

Genoten van de rust

wij bezochten de camping twee keer.
Met onze tent hebben we een zeer ruime staanplaats gehad.
Later zijn we terug geweest in de huurcaravan. Deze is ruim van opzet en goed verzorgd. Wij hebben genoten van de rust die de camping biedt. Het is een ideale plek om mooie uitstapjes te maken. De mogelijk heden voor de omgeving te verkennen per fiets zijn talloos. In de kantine kun je gebruik maken van goede en betaalbare maaltijden. In de avonduren is het er ook gezellig vertoeven en kun je genieten van een drankje. De gastvrijheid die geboden wordt nodigt uit om terug te keren.

Ger en Gerda Reinders Swalmen

Paradijs

Een stukje paradijs op aarde,zo ervaren wij nog steeds ons verblijf op de camping.Heerlijk rustig in een bosrijke omgeving en toch kort bij alle voorzieningen.De huidige beheerders doen er dan ook alles aan om het de gasten naar de zin te maken,geen moeite is hun teveel.Met weemoed nemen we dan ook afscheid in het najaar,reikhalsend uitkijkend naar het voorjaar als we weer kunnen komen.

Jean en Wil Rompelberg