Contactgegevens

Reserveringsformulier

Bruiloft

Gefeliciteerd toekomstige bruidsparen! Zijn jullie op zoek naar een bijzondere en romantische locatie om jullie bruiloft te vieren? Dan is ons park met restaurant en terras dé plek voor jullie!

Onze locatie biedt voldoende ruimte voor jullie gasten om gemakkelijk in- en uit te lopen tussen de binnenruimte en het terras. Hierdoor kunnen jullie samen met jullie gasten optimaal genieten van de mooiste dag van jullie leven.

En wat is een bruiloft zonder dansvloer? Ook daar hebben wij aan gedacht. Op ons park met restaurant en terras is voldoende ruimte voor een prachtige dansvloer, zodat jullie samen met jullie gasten de mooiste dansjes kunnen doen.

Maar dat is nog niet alles! Door de ligging van ons park met restaurant en terras in het bos biedt onze locatie veel romantische mogelijkheden voor de bruidsfotografie. Denk aan romantische wandelingen, prachtige natuurlijke achtergronden en mooie verlichting.

Dus waar wachten jullie nog op? Reserveer snel ons park als locatie voor jullie bruiloft en geniet samen met jullie gasten van de romantische en unieke sfeer die onze locatie te bieden heeft. Wij zorgen voor de perfecte setting, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van jullie mooiste dag!

Desgewenst kunnen wij ook voor de fotografie zorgen. Nasim Farasati heeft vele jaren ervaring met bruiloft fotografie. Eventueel zelfs aangevuld met drone fotografie en video.

Stuur een mail met je wensen naar nasim-art-leisure@outlook.com

Of bel naar 06-26 930 096 of 06-26 973 841

Luxe comfortplaatsen

De ruime plaatsen liggen in het bos.

Omheind zwembad

verwarmd zwembad met een apart kleuterbadje

Panorama boomhut

Twee verdieping panorama boomhut met veranda

Restaurant

Ruim terras op de binnenplaats met lounge plekken.